Hacettepe Üniversitesi Bilim Festivali

Evrim Ağacı ve Hacettepe Üniversitesi bünyesinde yer alan çeşitli öğrenci topluluklarının iş birliği ile hazırlanan Hacettepe Bilim Festivali 28-29-30 Aralık’ta Hacettepe Beytepe Kampüsü Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Festivalde konferanslar, atölyeler, sergiler ve standlar yer alacaktır. Akademik program dahilinde yapılacak konferanslarda çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri yer alacaktır.

Festival kapsamındaki etkinlikler dahilinde, 29 Aralık Perşembe günü saat 15.15-16.45 aralığında, Hacettepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meltem Yılmaz 'Sürdürülebilir Kampüs Tarımı' konusunda sunum ve konuşma yapacaktır.

Etkinlik Hacettepe Üniversitesi dışı katılımcıların başvurularına açıktır ancak bu katılımcıların üniversite öğrencisi olması gerekmektedir.

Hacettepe Üniversitesi Bilim Festivali Programı