Üniversite Tanıtım Günleri_Lise Ziyaretleri

ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ

11 Ekim 2023 Çarşamba günü, Pursaklar Anadolu Lisesi öğrencileri, 23 Kasım 2023 Perşembe günü, Bodrum TED Koleji öğrencileri, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü Bolu  Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve 23 Şubat 2024 Cuma günü Balıkesir Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri üniversite tanıtım günlerinde Hacettepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ni de ziyaret etmiştir. Toplamda 200'ü aşkın öğrencinin ve 10'u aşkın rehber öğretmenin katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde Mimarlık Fakültesi dekanı Prof. Dr. Meltem YILMAZ ve tüm fakülte personelinin katılımıyla, fakülte ve bölüm hakkında bilgilendirici sunumlar yapılmıştır. Üniversiteye hazırlanan ziyaretçi öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında yönelttikleri sorular ve fakültenin akademik kadrosu tarafından verilen cevaplar ile fakülte ziyaretleri tamamlanmıştır. Fakülte ve bölüm tanıtımları sonrasında, öğrenciler ve rehber öğretmenleri kampüs turu için Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Ofisi'ne yönlendirilmiştir.

Pursaklar Anadolu Lisesi

Bodrum TED Koleji